vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Temaer Højtider Krebsegilde

Krebsegilde

Forhåbentlig slutter sommeren aldrig, så dæk bordet til årets krebsegilde og gør det med stil! Partyking er kongen af alle fester og dermed også af krebsegildet. Her finder du alt, hvad du kunne tænkes at få brug for til dette års krebsegilde. Måske var du inviteret til krebsegilde sidste år, og måske gik det ikke helt som forventet. I år er du reddet, for med os i baghånden behøver du ikke løbe rundt fra butik til butik for at finde det perfekte tilbehør.

Nu kan du sidde derhjemme i ro og mag og planlægge festen i mindste detalje, blot ved at klikke dig ind på vores webshop. Partyking har mange gode små ting, som passer perfekt til festen. Krebs er jo lækre, og endnu bedre bliver de, hvis man spiser dem ganske primitivt med hænderne – her kan det være rigtig praktisk med en smart hagesmæk. Vi har ikke bare dét, men også en masse andre sjove ting samt alt det nødvendige tilbehør. Du kan også pynte dit hjem med serpentiner, matchende duge og smarte flotte med sjove tryk. Det kan være en stor fordel for dem, som har efterladt snapsesanghæftet derhjemme!

Hvis du har fået æren af at lede krebsegildet i 2024, så bare rolig, vi er her! Vi har alt, hvad du skal bruge til et vellykket krebsegilde. Uanset om du er på udkig efter cool krebsegildedekorationer til festlokalet, flotte og sjove krebsehatte, sanghæfter og krebseviser til folket, tilbehør til borddækningen i matchende farver eller noget helt andet, så finder du det i vores kategori for krebsegilde!

Hvornår holder man krebsegilde?


Krebsegilder er traditionelle festligheder, som normalt afholdes i sensommeren og det tidlige efterår, som regel fra slutningen af juli til begyndelsen af september. Det er en populær og meget elsket tradition i Sverige, men også i andre nordiske lande.

Hvad spiser man til et krebsegilde?


Til et krebsegilde er krebsene naturligvis hovedattraktionen! De koges ofte med krydderier og serveres derefter kolde. Traditionelt ledsages krebsene af knækbrød, Västerbottenost, creme fraiche og dild. Der kan også være rejer, laks, brød og forskellige oste som tilbehør. Når det gælder drikkevarer, er øl og snaps almindeligt tilbehør til maden.

Hvorfor fejrer man og holde krebsegilde?


Krebsegildet er en gammel tradition, som oprindeligt blev afholdt for at fejre den gode høst af krebs i sommermånederne, hvor de var mest tilgængelige. I dag er krebsegildet mere en social og festlig tradition, en mulighed for at hygge sig med venner og familie, nyde god mad og drikke og skabe en sjov og afslappet atmosfære. Det er en mulighed for at nyde den nordiske sommer og de særlige smagsoplevelser, der er forbundet med at spise krebs. Vi har alt, du behøver til et vellykket krebsegilde! Du har som sagt hele august, så du har helt sikkert har tid til at samle et par krebsetilbehør og den rette pynt! Køb dine produkter til krebsegildet online hos os!
Velkommen til Partyking!
Læs mere

Populære Kategorier

Alle Kategorier