gor-din-egen-julkalender-2
gor-din-egen-adventskalender-3
gor-din-egen-adventskalender-4
gor-din-egen-adventskalender-5
gor-din-egen-adventskalender-6

Lav Din Egen Julekalender

139,90 kr

Åh, tak... Endnu en julekalender fyldt med billig chokolade og med et motiv af Disney-prinsesser. Tak!"

Kan du genkende scenariet? Hils familien og sig, at du i år selv køber din egen julekalender. Køb denne gør det selv-julekalender, så du kan gøre tingene selv. Er du ivrig efter at fylde din kalender med seje motordele, fiskegrej, proteinbars eller hygiejneprodukter? Du vælger selv! Du kan også, i al hemmelighed, fylde kalenderen med ting, som din partner kan lide, og derefter give den til ham/hende, inden december begynder.

Produktet består af en julekalender i pap med julemotiv, som du kan fylde med valgfrie ting. Den er nem at samle fra sin foldede position, og når dette er gjort, er det bare at fylde i med diverse ting. Overrask din ven eller kæreste, far eller bedstefar med en rigtig sjov og innovativ julekalender. Husk, at du selv står for indholdet. Det kan selvfølgelig også være det bedste...

Kalenderen er fremstillet af et papmateriale og har 24 låger, som kan fyldes med forskellige ting. Du fylder kalenderen nedefra. Hver låge måler 27 x 6,5 x 6,5 cm. Kalenderen er meget nem at samle og kræver hverken tape eller saks. Der medfølger en vejledning på engelsk.

  • Materiale: Bølgepap.
  • Mål:
  • Totalt 24 låger.
  • Bemærk venligst, at kalenderen leveres uden indhold.
  • Nem at samle (behøver ingen tape eller lignende).
  • Kalenderen fyldes nedefra.
Art.nr 67911-1

Bedømmelse

7

Spørgsmål & svar

0

Tags