lil-nitro-gummibjorn-1
youtube video play

Lil' Nitro Vingummibamse

89 kr
Tyvärr är denna produkt för tillfälligt slutsåld hos oss. Skriv in dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig när produkten finns i lager igen

Vælg variant:

Vis indholdsfortegnelse

Kundebilleder

Bakåtpil
Framåtpil

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

 • Jesper
  for 3 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Grå krona
  God leveringstid fra jer, og Lil Nitro, er sku ikke for sarte sjæle, men chili tumper som mig
  25 af 27 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • David
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  Billig pris for vingummibamsen og hurtig levering.
  13 af 18 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?
 • Oliver
  for 2 år siden
  Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona Gul krona
  (Kunden har ikke givet en kommentar)
  7 af 11 personer synes denne bedømmelse var hjælpsom
  Synes du, at denne bedømmelse var hjælpsom?

Skriv en anmeldelse

0

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!

Nedenfor finder du spørgsmål fra vores kunder samt svar på disse.

Spørgsmål & svar

0

Produktbeskrivelse

Vingummibamser er kun for sukkerafhængige små fjolser, ikke? Ikke længere! Nu er verdens, hvis ikke universets, stærkeste bamse nemlig til salg! Hvis du tidligere troede, du var en rigtig mand... hehe, those days are long gone!

Lil' Nitro Vingummibamse er en lille og sød... STÆRK SUPER BAMSE, som får selv den hårdeste af os til at begynde at stortude! Bamsen leveres individuelt i en flot æske, perfekt til at give væk i fødselsdagsgave til eksempelvis far eller en ven. Vingummibamsen både lugter og ligner en almindelig vingummibamse, men indeholder et chiliekstrakt på hele NI MILLIONER SCOVILLE, som gør denne vingummibamse ca. 900 gange stærkere end en almindelig jalapeño.

Bamsen bør holdes væk fra børn, dyr og mennesker med eksempelvis hjerteproblemer. At først røre ved bamsen og derefter stoppe fingrene i munden eller i øjnene er ikke en mulighed. Hvis du rører ved bamsen - vask dine hænder straks bagefter.

Denne udfordring går ud på, at enten du eller et par venner stikker bjørnen i munden og suger på den i to minutter. Derefter kan I tygge og sluge den, men hverken drikke eller spise i fem minutter bagefter. Den, der er mest vedholdende (hvis I overhovedet kommer til det sidste stadie) er Lil 'Nitro Challange-vinderen!

Leveres stykvis og indeholder en vingummibamse (tre gram)

Ingredienser: Majssirup, sukker, vand, gelatine (fra gris og ko), citronsyre, naturlig og kunstig aroma, 9 millioner she/chiliekstrakt, rød 40 (E129), natriumbenzonat, kokosolie, carnaubavoks, E129. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Derfor skal du altid kontrollere produktinformationen på originalemballagen. For spørgsmål, kontakt venligst vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed efter køb, medmindre andet er angivet.