vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
lil-nitro-gummibjorn-1
Kundebillede
kb-lil-nitro-nallekarkki-55632-2
  • -55%

Lil' Nitro Vingummibamse

49,90 kr 

109,90 kr
BEMÆRK, at vi anbefaler en aldersgrænse på 18 år for køb af dette produkt! Vi fraråder på det kraftigste, at det indtages af mindreårige.
Vingummibamser er kun for sukkerafhængige, små bæster, ikke sandt? Ikke længere! Nu er verdens, hvis ikke universets, stærkeste vingummibamse nemlig klar til at lande hjemme ved dig! Hvis du altid har tænkt, at du er en rigtig mand.... hehe, those days are long gone!

Lil' Nitro er en lille og nuttet... VANVITTIGT STÆRK BJØRN, som kan få selv den hårdeste til at græde! Bamsen leveres enkeltvis i en fin æske, som er perfekt som fødselsdagsgave til f.eks. farmand eller en god ven. Vingummibamsen både dufter som og ligner en almindelig vingummibamse, men indeholder et chiliekstrakt på 9 MILLIONER SCOVILLE, hvilket gør denne vingummibamse ca. 900 gange stærkere end en almindelig jalapeño!

Bamsen skal holdes væk fra børn, dyr og mennesker med hjerteproblemer. At først røre ved vingummibamsen og derefter putte fingrene i munden eller øjnene er ikke en mulighed. Hvis du rører ved bamsen, skal du med det samme vaske dine hænder.

Lil' Nitro Vingummibamse Challenge går ud på, at du eller et par af dine venner putter bamsen i munden og sutter på den i 2 minutter. Derefter skal I tygge på den og sluge den, og man må ikke spise eller drikke noget i de næste 5 minutter. Dén, der har den største udholdenhed (hvis man overhovedet når til den sidste fase), er vinder af Lil' Nitro Challenge!

Leveres enkeltvis og indeholder én vingummibamse (3 gram)

Ingredienser: Majssirup, sukker, vand, gelatine (fra gris og ko), citronsyre, naturlige og kunstige aromaer, 9 millioner scoville/chiliekstrakt, rød 40 (E129), natriumbenzoat, kokosolie, carnaubavoks, E129. Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved købet, medmindre andet er angivet.
Art.nr 55632-1
Kopiera OK

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

32

Spørgsmål & svar

0

Kundebilleder

1

Tags