Til toppen
Startside > Udklædning > Udklædningstøj > Herrekostumer > OppoSuits Tropicool Shorts Kostume
Vis større billede

OppoSuits Tropicool Shorts Kostume

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 47920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 5
selected_index: 0
599 kr
Vælg variant:
Vis størrelsesguide

Produktbeskrivelse

Det kan være lidt besværligt at klæde sig ud som et palmetræ til Hawaiifesten. Forestil dig det! Du kan bare stå stille og ikke give den gas på dansegulvet. Nej, tag du hellere dette skønne OppoSuits Tropicool Shorts Kostume på i stedet, så kan du danse lige så meget, du vil, og samtidig ligne et sejt palmetræ. Du kommer heller ikke til at svede, da kostumet er i en sommerlig variant med korte ærmer og shorts.

OppoSuits er den direkte modsætning af almindelige kostymer (bortset fra kvalitet og pasform), og de er lavet i sjove, anderledes mønstre og farver i et gennemtænkt design. Takket være stoffets høje kvalitet kan du bruge dit OppoSuit igen og igen, uden at det mister sin pasform.

Bemærk at OppoSuits kostumer er i en slimfitmodel. Vi anbefaler derfor, at du vælger en større størrelse, hvis du er tvivl om hvilken størrelse, du skal vælge.

OppoSuits Tropicool Shorts Kostume inkluderer:
  • En kortærmet, lyserød jakke med motiv af sorte og lilla palmer. Jakken har tre lommer på ydersiden, en skjult inderlomme og knapper foran (lyserøde knapper).
  • Et par matchende kostumeshorts med lynlås i skridtet, lommer og bæltestropper. 
  • Et matchende slips.
  • Findes i størrelserne: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 og 62.

Tags

DISKUSSION
BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen45342 eller du kan uploade dem manuelt.
castle