remy-martin-chokladkaka-likor-1

Remy Martin Chokoladeplade Likør

69 kr

art.nr 48747-1
Desværre er denne vare midlertidligt udsolgt
Remy Martin, legendernes legende, når det kommer til Cognacfremstilling. Remy Martin er en fransk cognacfremstiller grundlagt allerede i 1724. Virksomheden har været nøje med at beholde samme fremstillingsmetode og ingredienser i løbet af årene som fremstiller. Du kender sikkert mange af deres drikke, blandt andet: Grand Cru eller XO-gruppen; Spéciale og Excellente. At chokolade og likør hører sammen, ja, det er ingen nyhed.

Remy Martin Chokoladekage Likør er en chokolade- og likørkombo kun for finsmagere. Den har en vægt på hele 100 gram, har to store likørfyldte stykker med en meget behagelig og dæmpet smag. Efter første bid lægger du mærke til den skønne chokolade, som smelter forsigtigt, du mærker et sprødt lag, som bare får smagsløgene til at arbejde. Efter lidt tid kommer du til selve likøren, og der får chokolade- og likørkombinationen virkelig lov til at træde frem. En smag som er værd at prøve. Desuden er det en udmærket gave til forældre eller bedsteforældre.

Sælges stykvis, indeholder i alt 10 stykker med en vægt på 100 gram.

Ikke egnet til mindreårige!

Ingredienser: Sukker, kakaomasse, kakaosmør, Rémy Martin (7,5%), sødmælkspulver, skummetmælkspulver, smørfedt, emulgeringsmiddel (sojalecithin), naturlig vaniljeekstrakt. Kakao: min. 37 %. Kan indeholde spor af hasselnødder, mandel, pekannødder, valnødder, cashewnødder, pistacienødder, æg og gluten. Forandringer i produkternes indhold kan forekomme. Kontroller derfor altid produktinformationen på originalindpakningen. Hvis du har spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice.
Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

7

Spørgsmål & svar

0

Tags