student-overlevnadskit-37117-3

Student Overlevelsessæt

69 kr

art.nr 37117-1

Suppler med

Det er et minde for livet at blive student. Det er sjovt, frigørende og spændende at se, hvad livet har at byde på. Men selve fejringen af studentereksamen, den såkaldte studentertid, er en speciel tid, som ofte byder på hårde prøvelser samt nye udfordringer. Du får her tre uundværlige ting i et super smart sæt, som gør det lidt nemmere at klare de udfordringer, der venter!

Sættet består af en praktisk pakke med Bakis væskeerstatning, et par seje briller med oplukker samt et kunstigt kondom. Bakis-produktet indtages inden sengetid, da det giver den bedste effekt. Dette er den perfekte studentergave, og du ved, at den bliver taget i brug.

OBS! Udseendet kan variere! Kondomet, som medfølger, skal IKKE anvendes

Ingredienser Bakis: Dextrose, surhedsregulerende middel (citronsyre), natriumbikarbonat, fyldstof (sorbitol), kaliumklorid, inullin, majsstivelse, natriumklorid, askorbinsyre, aroma (citron/lime) askorbinsyre, sødemiddel (natriumsaccharinat), farvestof: riboflavin.
Der kan forekomme ændringer i produktets indhold. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Har du spørgsmål, bedes du venligst kontakte vores kundeservice. Bedst før: Produktet har mindst 4 ugers holdbarhed ved køb, hvis ikke andet er angivet.

Bedømmelse

7

Spørgsmål & svar

0

Tags