Vis større billede

Golf Pong

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 87920
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 8
selected_index: 0
1.099 kr
Vælg variant:

Produktbeskrivelse

Her er spillet til dig, som elsker golf! Det går ganske enkelt ud på at få boldene i hullet. Jo mindre hullet er, desto flere point får man. Spillet er nemt at opbevare i den opbevaringspose, som medfølger. Når vennerne kommer på besøg, er det bare at tage spillet frem og starte kampen. Nu kan du udfordre den store golffan og se, hvem der får flest bolde i hullet. Måske venter der et hole-in-one!

Spillet inkluderer 2 x plader med forskellige hulstørrelser (se venligst billedet), 1 x opbevaringspose, 4 x gule bolde samt 1 x lille net. Spillet er fremstillet af plast og kunstgræs. Bemærk venligst, at golfkøllerne ikke medfølger.

Sælges stykvis.

Tags

BEDØMMELSER (0)

Skriv din egen bedømmelse

For at kunne skrive en bedømmelse, skal du verificere, at du har købt produktet ved at angive dit ordrenummer samt din email-adresse. Ordrenummeret finder du f.eks. i den ordrebekræftelse, du har modtaget per mail. Søg på "partyking" i din indbakke, så burde den dukke op!
DISKUSSION (0)
SPØRGSMÅL & SVAR (0)
KUNDEBILLEDER

Kundebilleder

Vil du have, at dine billeder skal kunne ses her?

Du kan enten uploade billeder på Instagram med #partykungen efterfulgt af #partykungen59459 eller du kan uploade dem manuelt.
castle