Hem
Creepy temafest-idéer til Halloween!

Creepy temafest-idéer til Halloween!

Når mørket falder på, er det på høje tid at støve tegnebrættet af og begynde at planlægge årets halloweenparty. Som festarrangør gælder det om at være nøje med valget af alt fra dekorationer til forfriskninger, og måske sjovest af alt: TEMAET! Men der er ingen grund til panik, hvis kreativiteten ikke lige kommer til dig - vi er her for at hjælpe! Her er fem creepy temafest-idéer til Halloween!

Creepy Cirkus

Cirkus associeres jo ofte med spøg og skæmt, candyfloss og spektakulær akrobatik. Men ikke under halloween! Her finder onde kræfter vej ind i teltet, og hele ensemblet forvandles til blodtørstige, morderiske klovne med uhyggelig sminke og ondskabsfulde øjne. I år gør du ret i at forvandle festlokalet til en nedslidt forlystelsespark, hvor mildest talt skumle figurer kan hærge frit – velkommen til Creepy Cirkus!

Zombie Apocalypse

En ondartet virus har spredt sig til festen og forvandlet dine gæster til udsultede zombies der hungrer efter menneskekød! Det kan næsten ikke blive mere uhyggeligt, og når du skaffer de helt rigtige dekorationer og rekvisitter sikrer du en skrækindjagende atmosfære. Med vores troværdige zombiekostumer behøver du kun at supplere med sminke for at opnå den rette nuance af rådden hud (sådan laver du et sår med latex). Zombieapokalypsen er her!

Murder Mystery

Festen begynder med, at en af gæsterne bliver fundet slået ud med en sølvdolk i ryggen, og rygtet siger, at morderen skal findes midt iblandt jer. Betjenten mangler en silkehandske, og virker fru Wigglesbottom ikke en anelse nervøs? Nu gælder det om at fange den skyldige, inden klokken slår midnat! Forvandl lokalet til et gerningssted i historiske omgivelser med rekvisitter, flotte kostumer og ledetråde. Hvem gjorde det? Ert Murder Mystery begynder nu.

Squid Game Party

Du styrer legen, en agerer dukke, mens andre er vagter. De resterende gæster er desværre deltagere i din dødsensfarlige leg, hvor det går ud på at bage kager med livet som indsats. Det er ingen sag at Squid Game tage sig ind på listen over hotte temaer i 2022 – og med den rette sum i puljen, bliver dette en aften, I sent vil glemme! It’s a Squid Game Party and you're invited.

Potter Party

Svævende lys i loftet, tønder, der fylder sig selv, og en gnaven hat, der styrer og regerer. Det lyder som en rigtig Hogwarts-fest! Harry Potters magiske verden er et perfekt halloweentema, der med garanti vil skabe den helt rigtige stemning for aftenen. Alle vælger en karakter og ankommer i fortryllende outfits - det er tid til Potter Party!