vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
secret-aardvark-drunken-garlic-101559-1

Secret Aardvark Drunken Garlic

Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona Grå krona

149,90 kr

236 ml

På lager (4 stk.)


En sauce baseret på saltede sorte bønner & hvidløg i en kombination, der kombineres med et skvat whisky i en smagsbombe, der eksploderer i munden. Dette er et must for den eventyrlystne, der kan lide at pifte madlavningen op med spændende smage!

Secret Aardvark Drunken Garlic er en asiatisk inspireret varm sauce/marinade, der kommer med et touch af soja, hvidløg og krydderier bundet sammen med whisky. Den kan med fordel anvendes til gryderetter, asiatiske retter eller på et stykke kød!

Vindstyrke: 4/15.

Sælges i en flaske med 236 ml.

Ingredienser: SOJASAUCE (vand, SOJABØNNER, HVEDE, salt), vand, gult løg, æblecidereddike, raps- og/eller solsikkeolie, chili-hvidløgssauce (saltet chilipeber, hvidløg, sukker, riseddike, vandmodificeret fødevarestivelse, surhedsregulerende middel: citronsyre), organisk rørsukker, sorte bønner hvidløgssauce (SOJASAUCE, saltede sorte bønner (SOJA), hvidløg, vand, sukker, salt, SOJABØNNEOLIE, riseddike, modificeret fødevarestivelse), whisky, appelsinjuicekoncentrat, ingefær, xantangummi, citronsyre, urter og krydderier. Ændringer i produkternes indhold kan forekomme. Tjek derfor altid produktinformationen på den originale emballage. Hvis du har spørgsmål, så kontakt venligst vores kundeservice. Bedst før: Produktet har en holdbarhed på mindst 4 uger ved køb, medmindre andet er angivet.
Art.nr 101559-1

Indholdsfortegnelse

Bedømmelse

0

Spørgsmål & svar

0

Tags