Hem
Årets bedste halloweenkostumer til voksne

Årets bedste halloweenkostumer til voksne

Når mørket falder på, og spindelvævene hober sig op i slotte og hytter, er det på høje tid at begynde overvejelserne om årets kostume. Dét at skulle vælge sit outfit før halloweenfesten kan være rigtig svært, og derfor har vi samlet en liste, der guider dig gennem den uendelige jungle af kostumer. Her er årets bedste halloweenkostumer til voksne!

Squid Game

Den mest omtalte serie i 2021 var sydkoreansk, og den slog ned som en bombe og viste, hvordan man skal gøre, når det kommer til at skabe nervepirrende TV-underholdning. Squid Game efterlod ingen uberørte, og dragterne fra serien blev hurtigt moderne klassikere. Med en sæson mere rundt om hjørnet er det kun rimeligt at holde trenden i live ved at klæde sig ud som en rødklædt vagt. Eller er det din tur til at være Squid Game-dukken i år?

Top Gun

You feel the need? The need for speed? Så er det tid til at iklæde sig Mavericks ikoniske overalls fra Top Gun og suse afsted til nærmeste fest! Med pilotbriller på næsetippen kan intet gå galt - it's time to buzz the tower!

1980´erne

De dejlige 80'ere, hvor frisurerne var høje, skuldrene brede og tøjet så farverigt, at det var nødvendigt med solbriller indendørs. Genoplev et magisk årti med vores fedeste 80'er-kostumer, der dufter af både hockeyhår og hvide gummisko i en spændende blanding. Vælg farve, spray håret og find smilet frem – dansegulvet venter på dig!

Nintendo

Hvis du umuligt kan rive dig væk fra dit Switch, kan du måske gøre en undtagelse, hvis du kan klæde dig ud som en valgfri karakter fra Nintendos brede figurkatalog? Udover verdens mest berømte blikkenslager Super Mario, er der også Bowser, Prinsesse Peach, Link og mange andre muligheder! Invitér vennerne og arrangér en gokart-turnering i stuen – men pas på bananerne!

Vikingatid

Find din indre vildmand frem, og brøl, så skægget blafrer! Det er en enestående idé at klæde sig ud som viking, hvis du har planer om at bælle øl og generelt være lidt af et røvhul. Som en ægte nordisk sømand erobrer du udklædningsfesten og stanger dig frem med dine stumpe vikingehorn – alt sammen til tonerne af røversange!

Harry Potter

Den lille dreng, der voksede op i en krog under familien Dursleys entrétrappe, er i dag verdens mest omtalte troldmand, og med sine runde briller og uglede hår er Harry Potter et stilikon, der er værd at efterligne til næste halloweenfest. Arrangér en magisk aften blandt kogende kedler og trehovedede hunde – så får du og vennerne en eventyrlig stund i hinandens selskab!

Superhelte

Ikke alle helte bærer kappe – nogle er i stedet skriggrønne og super vrede. Uanset om du klæder dig ud som Hulken eller Deadpool, er én ting sikkert: Det bliver aldrig kedeligt at klæde sig ud som superhelt! Følelsen af at suse ned ad gaden i Batmans mørke pjalter er ubeskriveligt fedt, og spøgefugle og ballademagere skal passe på – ellers får de klø!

Nøgen

Disse kostumer er ikke for sarte sjæle – her dingler, flagrer og hopper det nemlig, så det vil noget! Væk din indre naturist, og byd på et enestående show med det allermest private i fokus. For at gøre det lidt ekstra uhyggeligt kan vi anbefale vores veludrustede skelet – uhyggeligt og sexet på samme tid!

Gysere

Halloween er gyserfilmenes måned, og denne neglebidende genre har budt på en hel masse uforglemmelige karakterer gennem historien. Den klassiske maske fra Scream er lige så meget en selvfølge som græskar og spindelvæv i denne gysende måned, og hvem bliver ikke nervøs over et møde med Pennywise eller Jason? Det er tid til at skræmme folk og fæ fra vid og sans – måske ved hjælp af eksorcisme?

Star Wars

I betragtning af hvor mange Star Wars-film og serier, der pumpes ud, er det ikke så mærkeligt, at franchisens seje rumdragter har fundet vej til listen over indlysende halloweenoutfits. Forvandl dig til Stormtrooper, Kylo Ren eller Anakin Skywalker for en astronomisk aften blandt stjernerne, eller hvad med at træde ind i rollen som det værste i universet; Darth Vader? Power to the dark side!

Hawaii

Skru op for temperaturen, og tag festen med til varmere breddegrader! Bare fordi det er halloween, behøver det ikke at være mørkt og uhyggeligt, og Hawaiis smukke outfits er både kølige og behagelige. Frem med ukulele, papegøjer og blomsterkranse – det er tid til at forvandle stuen til Honolulu!

Film & TV

Vi har altid hentet inspiration fra det store lærred, for intet slår den magiske følelse af at træde ind i rollen som sin yndlingsfigur! Hvad enten du så vil være Shrek eller Marge Simpson, bliver du garanteret genkendt i halloweenmørket, og hvis du ikke vil gå alene, kan du altid overtale din bedste ven til at være den anden halvdel af Bananer i Pyjamas!

Musik

Hvad med at benytte lejligheden til at hædre et ikon fra musikscenen? Tænk at ankomme til festen som selveste Elvis og byde publikum på lækre hoftesving, samtidig med at du synger, så hjertet smelter. Eller hvad med et af de velsyngende Spice Girls-medlemmer? Uanset hvilken genre du kan lide, har vi noget for enhver smag, og med lidt held afsluttes aftenen på den nærmeste karaokebar!

Hmmm...

Har du stadig ikke fundet dét, du søger? Frygt ej - klik her for at udforske hele vores lager!