Hem
Sådan holder du den perfekte sommerfest!

Sådan holder du den perfekte sommerfest!

Sommeren er her, og dine venner venter spændt på, at du skal holde sæsonens fedeste havefest. Med flamingokostumer, kolde drinks og eventyrlige aktiviteter forkæler du hele banden med en uforglemmelig dag, der varer langt ud på de små timer. Følg opskriften nedenfor for maksimal succes og giv den bare gas – i år er du sommerkongen!

Byg en bar!

Den mest effektive måde at lokke dine venner hjem til dig på er ved at tilbyde åben (og hjemmelavet!) bar! Sæt vores bærbare og oplyste LED-bænk op, som du beskytter under et hawaiiansk tiki-tag, og tilføj barstole for god komfort. Nogle neon-væglamper og små, men kraftfulde køleskabe, og du er klar til at åbne!

Snacks og snask!

Snacks! Om du er en Pringles-person eller loyal over for Lay's, så har vi noget for dig. Brænd ganen med Chili Klaus' spicy chips, del små poser fra Estrella ud eller gå lime i limited edition. Til dig med en ekstra fed gæsteliste anbefaler vi popcornæsker - ekstra fulde maver giver glade sommerdage!

Sommerskrud!

Ligesom sommeren klæder du dig i varme farver, der muntrer dig op både indeni og udenpå. Flotte kostumer prydet med flamingoer og tropiske solnedgange er et must, når du inviterer vennerne til en havefest. Med ekstraordinære solbriller på næsetippen og et helt pink jakkesæt, er der ingen grænser for det sjov, I vil få. Klæd dig ud i hippiekjole og blomsterkrans for ekstra frihedsfølelse!

Leg løs!

Hvad er en sommerfest uden sjove havelege? Kast ærteposer efter cornholes i en kamp om ære og respekt, før du skifter fokus til Yatzy i XL, som du så forsigtigt har placeret på græsplænen. Eller hvorfor ikke udfordre vennerne i et overdimensioneret spil bowling og afslut med det klassiske kongespil? De af jer, der kan lide at drikke, satser som sædvanligt stærkt på en tilpas krævende omgang kapseldart, hvor vinderens præmie er endnu en øl!

Sommerdisko!

Dans rundt i måneskin til tonerne af jeres gamle disko-melodier. Med et spektakulært lysshow, blinkende sko og rave-briller får du en perfekt afslutning på festlighederne og gæsterne sendes tilfredse og gennemdansede hjem. Gør det lidt ekstra flot med bordfrynser, en isspand og server drinksene ud af flotte diskokrus. Sådan skal en sommerfest se ud!