vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Sådan holder du den perfekte sommerfest!

Sådan holder du den perfekte sommerfest!

Sommeren er her, og dine venner venter spændt på, at du skal holde sæsonens fedeste havefest. Med flamingokostumer, kolde drinks og eventyrlige aktiviteter forkæler du hele banden med en uforglemmelig dag, der varer langt ud på de små timer. Følg opskriften nedenfor for maksimal succes og giv den bare gas – i år er du sommerkongen!

Vælg tema

Festen har det altid bedst i sprudlende temakostume, og du må tro, at der er en hel del at vælge imellem! Hvorfor ikke genbesøge 70'erne med brede bukser og smarte solbriller? Eller forvandle haven til en tropisk strand til en ren Beach Party (med alt hvad det indebærer!). Cowboys, Hawaii eller en hel flok vildfarne venner, der siger "Undskyld, er jeg kommet forkert?" - mulighederne er virkelig uendelige!

Ingen sommerfest uden balloner!

At balloner øger festligheden til festen er ingen hemmelighed, men hvilke skal man egentlig vælge? Satse på en hawaiiansk bue og supplere med lyserøde flamingoer og matchende blomster! Lysegrønne kreationer, der matcher sommerens græs, er aldrig forkert, og hvis du føler dig ekstra skør, fylder du en rulleskøjte med helium og lader den svæve blandt venner og bekendte!

Byg en hjemmebar!

Den mest effektive måde at lokke venner hjem er at tilbyde en åben (og hjemmebygget!) bar! Med professionelle isspande, oppustelige palmekølere og andre sjove ting er det som skabt til herlig tiki-bar hygge i sommersolen. If you build it, they will come - gæsterne altså!

Festlige drinks!

En bar uden drinks gør ingen glad. Farverige kreationer fyldt med partypicks og sommerlige sugerør i festlige fishbowls er et must, når der er havefest i solen, og hvis du vil tage drinken med på en svømmetur, anbefaler vi den flydende drikkeholder, der ligner en enhjørning. Hvorfor ikke matche drinken med dagens sprudlende outfit, eller konkurrere med vennerne om, hvem der laver sommerens bedste drink? Skål til jer!

En buffet med snacks og slik

Snacks i alle former er altid værdsat, så dæk op en rigelig buffet med diverse lækkerier. Donuts på stativ, riflet chips i mængder og fyldte popcornskegler er præcis, hvad I har brug for efter en veloverstået grillmiddag. Slik er også vigtigt, glem ikke det!

Find den rette outfit!

Ligesom sommeren klæder du dig i varme farver, der opmuntrer både indeni og udenpå. Storslåede kostumer prydet med sommerlige detaljer eller en lang kjole med en hawaiikrans - alt klæder en skønhed! Med en afslappet 80'er-skjorte kombineret med flagrende flamingoshorts bliver du varmere end varm!

Leg løs!

Hvad ville en sommerfest være uden vilde lege i haven? I en overdimensioneret omgang oppustelig bowling viser du, hvem der er sommerlegenes konge, for derefter at blæse bukserne af vennerne i en vild omgang beer pong. Men der er selvfølgelig masser af andre ting at vælge imellem! Limbo, bean bag og twerk pong for dig med heftige hoftebevægelser! Må den bedste festkonge vinde!

Disco i stuen eller i haven!

Dans dine gæster gennemblødte i måneskinnet til tonerne af dine gamle discohits. Med spektakulært lysshow, summende røgmaskine, projektor og laserlamper bliver det disco deluxe i partyteltet - vær sikker på det! Det bliver en magisk nat under spejlkuglen, I sent vil glemme.

Pssst…! Vi har også lavet spillelisten til den ultimative sommerfest. Check this out!