Hem
Sådan skaber du den ultimative halloweenfest i 2023

Sådan skaber du den ultimative halloweenfest i 2023

Når hjemmet fyldes med krager, spindelvæv og uregerlige ånder, er det ifølge mange tid til at få ryddet grundigt op, men en ægte halloweenelsker ved selvfølgelig bedre. Når efteråret trænger sig på med sit uhyggelige mørke, er det endelig tid til at forvandle hjemmet til et krageslot proppet med spøgelsesagtigt glimmer og gæster klædt ud til ukendelighed. Der er fest i støbeskeen, og vi har flere ting end nogensinde i sortimentet, som er med til at gøre denne aften ekstra skræmmende - her er alt, hvad du behøver for at skabe den ultimative halloweenfest i 2023!

Spøgelsesagtig pynt!

Når det drejer sig om at skabe en uhyggelig stemning, er der ingen øvre grænse for, hvor meget dekoration du kan slæbe ind i hjemmet, og ideelt set skal hver kvadratmeter være dækket af et uhyggeligt spindelvæv. Med vores eminente dekorationssæt er det nemmere end nogensinde at sprede frygt i hjemmet - alt, du skal gøre, er at placere kranierne på det helt rigtige sted! Og hvorfor ikke investere i nogle matchende halloweenballoner, når du nu alligevel er i gang?

Dødelig borddækning!

Velkommen til bords! Hvis du er kræsen, må du hellere blive hjemme, for her er bordet dækket af blodige håndaftryk! Du kan skabe en uhyggelig buffet med konfetti, græskar og kranier. En buket roser, som har set bedre dage, vil blive kronen på værket, når du serverer dit dødlækre festmåltid!

Skræmmende have!

Festen begynder i haven, og det gælder især, når det kommer til halloween. Du kan give dine gæster en ægte gyseroplevelse til velkomst med et oppusteligt kæmpespøgelse, som pruster og fnyser mellem gravstene og græskar. Du kan placere en oppustelig ligpose ved siden af en passende skovl, som vil give panderynker hos naboerne, og hvis du har et skovstykke, er en krumbøjet heks nærmest et must!

Uhyggeligt lys!

Skummelt lys, eller hvad? Det skal ikke være et hvilket som helst lys. Det skal være stemningsfyldte lanterner, der flimrer og kaster et uhyggeligt skær på alle de monstre og hekse, der har vovet sig hen til dit hjem. Seje græskarlys kombineret med kandelabre og gadelygter vil give festen præcis dén uhyggelige stemning, som kræves til halloween!

Uhyggelige props!

Hvad ville halloween være uden mekaniske rekvisitter, der sprutter, hyler og lyser ondskabsfuldt med øjnene? Ikke særligt sjovt, dén ting er klar! Forestil dig at blive mødt af en galdeskrigende zombie, der kravler mod dig i fuld fart - hvem ville ikke blive skræmt ved synet af dette! Eller en hoppende klovn, der fniser så ondskabsfuldt, som kun et cirkusklovn kan gøre det! Vælg din favorit - og glem ikke røgmaskinen, som fikser en rygende kedel på et øjeblik!

Pssst…!

Du har vel ikke glemt dit kostume, har du? Her finder du to store lister, hvor vi har kåret årets bedste halloweenkostumer - både til voksne och børn!

Vi ønsker dig en glædelig halloween fra hele Partyking!