vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
Hem
Årets mest populære halloweenkostumer

Årets mest populære halloweenkostumer

Det er ikke nogen hemmelighed, at snakken går, når det kommer til halloweenkostumer og det forskellige tilbehør. Vi har udarbejdet en liste over efterårets hotteste kostumer, hvor du både finder uhyggelige familier, lyserøde dukker og hoppende blikkenslagere - her er dragterne, der trender i år!

Familien Addams

Takket være Wednesday har hele familien Addams fået sig noget af et comeback, og har dermed gjort sig fortjent til en plads på årets popularitetsliste. Med et par kulsorte fletninger og et matchende outfit tager du udklædningsfesten med storm!

Barbie

Barbie-feberen har ramt hele verden, og det er fantastiske nyheder for dig, der elsker den lyserøde farve. Med pailletter, exceptionelle hatte og smarte briller er du klar til at forlade the real world til fordel for rollen som verdens mest kendte dukke. Eller er du kun Ken?

Harry Potter

Trends kommer og går, men Harry Potter består. Det bliver aldrig kedeligt at træde ind i Hogwarts' fortryllende univers. Blandt kogende kedler, spidse hatte og smarte flyvende koste får du helt sikkert en ekstra magisk halloween!

Romerriget

Hvor tit tænker du på Romerriget? Et spørgsmål, som mildest talt er gået viralt, da svaret viste sig at være: Skræmmende ofte. Udlev dine inderste gladiatordrømme og bliv samtidigt halloweenfestens mest trendy gæst!

Super Mario

Super Mario har gjort sin entré på det hvide lærred - og det er til folkets store jubel. Nintendos hoppende gulddreng springer direkte ind på årets popularitetsliste sammen med Bowser, Peach og alle de øvrige karakterer fra Mushroom Kingdom. Wahoo!

Den lille havfrue

Disneys remake har atter bevist, at havet er dybt og et perfekt sted til at hente udklædningsinspiration! Lad benene blive derhjemme, og svøm direkte ind til festen som Ariel. Der venter en eventyrlig aften!

Cirkus

Cirkus har fået et comeback! Det er tid til at vælge, hvem du gerne vil portrættere fra det omrejsende ensemble. Cirkusdirektør, klovn, levende målskive eller ligefrem løve? I dette cirkustelt er der noget for alle i familien!

Klassiske skrækfilm

En klassiker er altid en klassiker - og det gælder særligt for gyserfilm. Udødelige karakterer som Pennywise, Ghostface og Freddy Krueger er altid populære til halloween - år efter år!