vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
mad-hatter-dam-deluxe-maskeraddrakt-1
mad-hatter-dam-deluxe-maskeraddrakt-2

Mad Hatter Damekostume Deluxe

599,90 kr

Suppler med

Hvis du skal besøge det magiske Eventyrland, må du være klar til at matche dette skøre land, og ikke underminere din sande identitet. Du skal helst smelte ind i mængden, så du ikke vækker mistanke. Den bedste måde er, hvis du anvender dette forførende kostume! Udstyret er også perfekt, hvis du vil påbegynde en karriere inden for hatteproduktion.

Dette smukke kostume består af en fantastisk kjole med en fastsyet jakke. Overdelen leveres i en grøn silkefinish med luftige skuldre, smukke guldknapper og guldlænker samt et lækkert mønster over maven og et luftigt samt ternet stof. Den nederste del er holdt i en skinnende turkis farve med en lilla tylkjole, som bevirker, at kjolen får volumen.

Derudover indgår der et stort lækkert kravehalsbånd i et sort blondestof med lyserøde sløjfer samt en matchende og detaljerig minihat med ur.

Handsker, lilla underkjole og strømpebukser medfølger ikke.
  • Fås i størrelserne: Small, Medium og Large.
  • Inkluderer: Kjole, kravehalsbånd og minihat.
  • Materiale: Bomuld og Polyester.
  • Høj kvalitet.

Dette er et Leg Avenue™-produkt. Leg Avenue er kendt for sine kostumer og tilbehør, som holder en fantastisk kvalitet. Godt nok koster delene lidt mere, men de er i en klasse helt for sig selv! Man kan ikke sammenligne dem med andre kostumer. Takket været stoffets kvalitet kan du vaske og anvende dragten igen og igen.
Art.nr 39346

Størrelsesguide

Bedømmelse

1

Spørgsmål & svar

0

Tags