vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check Enkel og sikker betaling klarna logo
vit check Størst i Norden til festartikler vit krona
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
vit check HURTIGE Leveringer instabox logo budbee logo postnord logo
prosecco-pong-4
prosecco-pong-5
prosecco-pong-6
prosecco-pong-7
prosecco-pong-9

Prosecco Pong

119,90 kr

Begynd festen med at poppe dine gode prosecco-flasker! Beerpong? Glem det! Det her er prosecco-pong og det spil som har taget medierne med storm!

Vi introducerer den glamourøse kusine til det klassiske amerikanske spil Beer Pong bedre kendt som det ultimative festspil. Men det er måske ikke alle, der kan lide at drikke lunken øl af røde plastikglas? Med prosecco-pong bliver festen hurtigt luksus og mere classy.

Der findes intet bedre at lave til en pigeaften, grillaften eller til hvad man nu har lyst til at fejre. Det er den perfekte gave og underholdning. Alle til festen vil med garanti hygge sig! Vindere som tabere.

Reglerne: Del jer op i to hold og dæk dit prosecco-bord op med 6 glas i en trekantet form. Forsøg herefter at ramme glassene med pingbolden, enten ved at kaste bolden på bordet og håbe den rammer i, eller på den mere cool måde; at ramme direkte i glasset. Rammer du rigtigt, så drikker dine modstandere helt ud. Sådan fortsætter det indtil vinderen sejrer! Du kan selvfølgelig ændre på reglerne, så det passer lige til jeres fest!

Prosecco Pong indeholder:
  • 12 plastik-proseccoglas.
  • 3 lyserøde ping-pong bolde.

Prosecco medfølger ikke!
Art.nr 39298-1

Bedømmelse

74

Spørgsmål & svar

0

Tags